4 kleuren die geweldig staan bij blondines | Fashionchick

2022-10-02 08:55:01 By : Mr. GANG Li

Ook haarkleuren zijn ondergeschikt aan trends. Dit jaar is blond haar trendy. We zetten vier kleuren op een rij die geweldig staan bij blondines. 

Dat blond haar on trend is, is je misschien niet volledig ontgaan. Kijk bijvoorbeeld naar sterren onder wie Kim Kardashian die van donker haar naar blond zijn gegaan. Vooral in de zomer is deze haarkleur erg trendy, maar ook in het najaar worden lichtere kleuren gebruikt die blond haar mooi complementeren. Wanneer je nooit eerder licht of blond haar gehad hebt, kan het lastig zijn om de juiste kleurencombinaties te vinden. Zonder je aan specifieke regels vast te houden, zijn er bepaalde kleuren die je blonde haar het beste naar voren laten komen.

Om precies te zijn, scharlakenrood, een felle rode kleur die je blonde haar mooi contrasteert. Het liefst draag je er zilveren sieraden bij die de overdaad aan kleur beperken. Draag een rode jurk of een rode top / blouse trui voor een mooi contrast met je haar. Wil je het iets subtieler houden? Ga dan voor een rode rok of broek. 

Pepe Jeans | Peek & Cloppenburg

Minirok met bloemenmotief, model 'Priscilla'

Polo Ralph Lauren Teens | Peek & Cloppenburg

Icons Cinzia Rocca | Peek & Cloppenburg

Ashley Brooke by heine | OTTO

Geen zacht lichtblauw, maar juist opvallend kobaltblauw staat prachtig bij je blonde lokken. Deze kleur laat iedere outfit in het oog springen, ongeacht wat je draagt, en is eigenlijk chic genoeg voor elk etentje of event. Ga voor een kobaltblauwe blazer naar kantoor of steel de show in een kobaltblauwe jurk tijdens het uitgaan. Combineer de felle blauwe kleur met pasteltinten of ga voor color-blocking en draag er andere felle kleuren bij. 

Free/Quent | Peek & Cloppenburg

Gebreide pullover met extra brede schouders, model 'Jone

Jake*s Collection | Peek & Cloppenburg

Blazer met paspelzak op de borst

Jake*s Collection | Peek & Cloppenburg

Nu Barbiecore onze social media en het straatbeeld officieel heeft bereikt, zul je deze kleur steeds vaker in de winkels gaan tegenkomen. Zachtroze zorgt voor een elegante look en accentueert heel mooi je lichte haren. Combineer vrouwelijk zachtroze met in het oog springende accessoires zoals een hand- of schoudertas in een contrasterende kleur. Match je schoenen met je accessoires om de look af te maken. 

Atelier Reve | Peek & Cloppenburg

Cardigan met hartjesmotief, model 'Ambre'

Lange cardigan met sjaalkraag, model 'Viril'

Sweatbroek met glittereffect, model 'Reeda'

Lange blouse met diepe zijsplitten

Ba&Sh | de Bijenkorf

Wit is officieel geen kleur, maar kan absoluut niet ontbreken in deze lijst. Net als zachtroze accentueert wit op een subtiele manier je blonde haar. Daarnaast raakt wit nooit uit de mode en kun je zowel in de zomer als winter een all white-outfit uit de kast trekken. Combineer je witte outfit met subtiele accessoires die je outfit neutraliseren. Zo gaat er nog meer aandacht naar je blonde lokken. 

Witte Cargobroeken Madleane Paper Cargo Pant

Marc O'Polo | Marc O'Polo

Geribde tanktop, met TENCEL™ modal

Reberta mini A-lijnrok met ingebreid patroon

Jake*s Collection | Peek & Cloppenburg

Overhemdblouse met borstzak voor dames

Uitgroei? Zo valt het minder op

Dit is dé tanktop waar je iedereen in ziet

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees ook Zo draag je de wikkelrok op 3 manieren Stijladvies Lees ook De zwangerschapsmoderevolutie is aangebroken - dit draag je Stijladvies Lees ook Minirokjes zijn supertrendy - deze schoenen draag je eronder Stijladvies Lees ook 5x manieren om de oversized blouse te dragen Stijladvies Altijd up to date? Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates. Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

Zo draag je de wikkelrok op 3 manieren

De zwangerschapsmoderevolutie is aangebroken - dit draag je

Minirokjes zijn supertrendy - deze schoenen draag je eronder

5x manieren om de oversized blouse te dragen

Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie

Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates.

Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

Fashionchick verandert de manier waarop wij mode shoppen. Zoek, vind, vergelijk en koop items van honderden webshops op één plek.